Rõõm sind siin näha!

Kui ma Led valgustite müügiga 11 ruutmeertises toakeses algust tegin, siis ei oleks osanud unistadagi, et 15 aastat hiljem töötame juba 400 ruutmeerisel pinnal koos lao ja müügiesindusega. Mul on olnud õnn teha selle aja jooksul koostööd väga erinevate inimeste, ettevõtete ja projektidega. 

Soovist pakkuda oma klientidele kontrollitud kvaliteeti sündisid LED House oma brändid: Reval Bulb ja Prolumen. Kasutame valgustite tootmisel kvaliteetseid komponente ning kontrollime kõiki oma tooteid eelnevalt. Tänu sellele julgeme kõikidele oma valgustitele anda 3-5 aasta pikkuse garantii. 

Iga valguslahendus on meie jaoks unikaalne ning parima lahenduse leidmiseks lähtume alati oma klientide soovidest. Pakume valgusarvutusi ja tasuta konsultatsioone, et leida igale projektile sobivaim valguslahendus.

Meile on oluline, et meie tegevusest jääks võimalikult väike jalajälg. LED valgustid on väga pika elueaga ning aitavad säästa elektrienergiat. Tänu sellele on need väga keskkonnateadlik valik. Kõik meie tootepakendid jõuavad tagasi ringlusesse, hoides ka seeläbi loodust. 

Minu ülim eesmärk on jätkata meie klientide ootuste ületamist ning pakkuda kaasaegseid ja kvaliteetseid valguslahendusi. 

LED House asutaja,

Martin Vabul

Ettevõtte tutvustus

Meie mitmekesine tootevalik leiab kasutust paljudes väga erinevates valdkondades nagu näiteks: haiglates, hotellides, saunades, kaubanduskeskustes, ladudes, tervisekeskustes, koolides, büroohoonetes, terrassidel ja eramajades. Valikus leidub ka tänava- ning spordiväljakute valgusteid. 

Kuigi enamiku meie klientidest moodustavad elektritööde- ja ehitusettevõtted, leiavad meie valikust endale sobivad valgustid ja tarvikud kindlasti ka erakliendid. Teostame valgusarvutusi ja pakume valguskonsultatsioone alates ideedest kuni lõppteostuseni. Iga meie poolt teostatud valgusarvutus vastab hiljem ka tegelikkusele.

LED House OÜ on Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liidu (EETEL) liige.

LED House OÜ on Eesti E-kaubanduse Liidu liige.

LED House OÜ missiooniks on väärtustada igat klienti, pakkudes talle parimat lahendust mõistliku hinna eest.

Vajuta siia, et lugeda rohem meie missiooni, visiooni ja väärtuste kohta

Meie veebisait kasutab küpsiseid parema kasutuskogemuse võimaldamiseks

Tehniliselt vajalikud küpsised
Luba kõik küpsised

Loe lisaks: Isikuandmete töötlemine